Sådan finder du billige underbukser i en god kvalitet

Billigt, får de fleste til at tænke på discount eller dårlig kvalitet. Således behøves det ikke altid at hænge sammen. Det er skam muligt at købe discount undertøj til herrer i en ordentlig kvalitet. Inden for de etablerede mærker er det ligeledes muligt at finde billigt undertøj. Og der er mulighed for et godt køb både på nettet og de alm. tøjforretninger og supermarkedskæder.

Mærke undertøj – er det ikke dyrt?

Hvis mærker, som Emporio Armani, Calvin Klein eller Dolce & Gabbana, bliver nævnt tænker de fleste at det er alt for dyrt. De vil ikke ofre, hvad det koster for mærkevarer. Men sådan behøves det ikke at være. De fleste af de etablerede modehuse har ofte et undermærke, i samme kvalitet som den nyeste kollektion. Undermærkerne går ofte under ”Basic” – daglig dagsbrug, ”core cotten” eller lignende. Modellerne er super til dagligdags brug, hvor der ikke er andre er andre der ser hvad man har på under bukserne. Hvis du alligevel smider dine jeans, er det jo et mærke du har på. Pris er så de fleste kan finde penge i det i deres budget. Det er kun ”hovedmærket”, de beskytter som noget eksklusivt, ved at holde prisen oppe indtil næste kollektion.

>>> Se udvalget inde for billige underbukser<<<

Billige mærker inden for herreundertøj

Billige underbukser kan du også gå hen i Kvickly eller Bilka og købe. Her finder du for eksempel Sloggi og Marathon. Marathon er et eksempel på et undermærke fra firmaet JBS. Prisen ligger i den lave ende inden for herre undertøj og kvaliteten er ude mærket til prisen. Sloggi er et andet godt eksempel på et billigt mærke til en ude mærket pris. Plus at Sloggi også har alle de gængse pasformer inde for underbukser. Så om du er til tights, boksershorts eller trusser til mænd, så finder du helt sikkert noget der passer dig.

Uden mærke, følger kvaliteten med?

Hvis du går ned i Netto, Fakta eller en anden discount forretning finder du også billige underbukser, som er del af deres faste sortiment. Disse fås ofte i farverne hvid eller sort og i sjældne tilfælde en anden farve. Og udvalget i pasformer, er ofte begrænset til boksershorts eller tights. Prisen er meget fordelagtig. Du kan være helt sikker på den ligger i den billige ende af skalaen. Og det er yderst sjældent at de billige underbukser kommer på tilbud, medmindre forretningen skal have skiftet deres beskedne sortiment. Kvaliteten er ikke den bedste, fordi der ikke er noget mærke at referere til.

Steder hvor du kan købe billige underbukser.

Kort sagt, hvis du er ligeglad med kvaliteten på dine underbukser, så gå i den nærmeste discount forretning og køb dit undertøj der. Hvis du gerne vil have kvalitet, men stadig billige underbukser, så gå i supermarker som Bilka, Kvickly og Føtex. Har finder du de billige mærker som Marathon og Olympia. hvis du gerne vil have mærkevarer, så hold øje med supermarkedernes tilbudsaviser, det sker at de en gang imellem får en rest parti af Bjørn Borg eller Dolce & Gabbana på tilbud.

Dine erfaringer

Har du nogen erfaringer med billige underbukser eller andre gode råd på hjertet? Så skriver en kommentar til artiklen og del den med andre. Du er også velkommen med ris eller ros. God shopping.

Læs mere her:

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*