Guide til herreundertøj

Selvom undertøj ikke ses, er det en af de vigtigste klæder. Mens de fleste mennesker aldrig vil se dit undertøj, skal du ikke nedtone hvor vigtigt det er at have godt undertøj i din garderobe. Køb det bedste du kan betale. Undersøg markedet og finde et mærke du kan stole på, og som passer dig bedst.

I fortiden var valget i mænds undertøj temmelig begrænset, der var kun boksershorts og standard V-stil trusser at vælge imellem. Men i dag, kan du finde undertøj designet til forskellige behov og i en bred vifte af pasformer. Det er vigtigt at tage sig tid til at vælge stilfulde, komfortable, omkostningseffektive og funktionelle undertøj, der passer til netop dit behov.
Tre attributter som vigtigst i undertøj: komfort, pasform og farve.

Størrelse

Du bliver nødt til at prøve forskellige mærker for virkelig at nå frem til den størrelse og pasform, som passer dig. Selvom producenter laver standard talje størrelser, varierer pasform meget fra mærke til mærke. For at bestemme din nøjagtige størrelse, anbefales det at afprøve et eller to par, inden du køber flere par. Normalt starter størrelsen fra small eller “s” og op til ekstra large ”xl”. Størrelsen varierer fra mærke til mærke, så det er tilrådeligt at købet er baseret på både talje måling og S, M og L betegnelser.

>>> Se det store udvalg inde for herreundertøj <<<

Stof

Den største ændring i mænds undertøj igennem årene har måske været i udvalgte af stoftyper. Mænds undertøj fås i mange forskellige former af materialer, der spænder fra lycra, bomuld, spandex, silke, nylon, og meget mere. Før du starter din jagt efter noget behagelig undertøj, bør du overveje hvad materiale, som du vil finde mest komfortabel. Da det er sandsynligt, at ingen andre vil se det, skal din største bekymring være din trøst i din søgning. Hvis du ikke kender nogen af stoftyperne, så prøv dem og find ud af hvad der er mest behagelig. Nogle mennesker er allergiske over for materialer såsom nylon eller lycra, så eksperimentere ved at købe bare et par undertøj lavet af hver type stof med henblik på at afgøre, hvilken et der passer dig bedst, før du køber mere.

Klima

I din søgning, skal du overveje klimaet hvor du bor og arbejder. Normalt vil dem i varmere klima foretrække bomulds undertøj, mens dem med køligere vejr vil finde en uldblanding eller lycra mere behagelig. Det eneste du skal være opmærksom på, i forhold til Lycra er en tæt pasform, så prøv én lycra model først, før du skifter alt dit undertøj ud. Uanset hvad du vælger, skal du være sikker på at du vælger en god pasform og størrelse der passer til din krop. Dit undertøj skal ikke sidde for tæt, uden at være ubehageligt i skridtet eller syningen.

Pasform

I det sidste årti, er mænds undertøj blevet tilgængelig i et langt større udvalg af pasformer:

Herretrusser

Traditionelle trusser er præget af et fremtrædende elastikbånd, der sidder i taljen, en Y-formet gylp, der dækker alt fra taljen til det øvre lår, til fuld dækning af numsen. Mid-rise trusser er lavet på samme måde, men disse sidder til gengæld sidder 3 cm under taljen ved navlen. Low-rise trusser sidder cirka 8 cm under taljen. Begge disse pasformer går fint med lavtaljede jeans. Begge modeller yder god støtte til kønsdelene.

Boksershorts

Boksershorts er de mest eftergivende af alle pasformer. De lige snit dækker en del af lårene og hele numsen. Længden kan variere fra 10-20 cm ca. Til sidst, men ikke mindst, har boksershorts næsten altid en gylp. Boksershorts er behagelige at have på og giver stor bevægelsesfrihed. Boksershorts er velegnede til at have på, på arbejde, under jakkesættet eller under løstsiddende bukser. Boksershorts tilbyder kun lidt genitial støtte, og er derfor et dårligt valg til fysisk aktivitet.

Tights

Her er en populær herreundertøjs model – især for kvinder, som har tendens til at finde dem sexet. Som navnet antyder, er dette den gyldne middelvej mellem boksershorts og herretrusser. Tights er skåret som boksershorts, men de har en stram pasform som trusser. Tights har den store fordel ved at yde støtte og dækning på en måde, der også former den nederste del af kroppen. Denne undertøj virker under alle typer af tøj, men er især værdifuld under strammere bukser og under sportslige aktiviteter.

Du kan snildt opdage, at du ender med at foretrække et par forskellige pasformer, det være f.eks. være en til kontorbrug, en til sport som passer til fysiske aktiviteter, og de behagelige boksershorts til brug i weekenden.

Farver

Mænds undertøj fås i flere mønstre og farver end nogensinde. Farverne fremstår mere friske i forhold til de hvide standard herreunderbukser. Farver er begyndt at dominere i billedet af undertøj til mænd. En betydelig andel af herreundertøj, sælges i dag i farver i stedet for hvid.

>>> Se det store udvalg inde for herreundertøj <<<

Herreundertøj til bestemt brug

Ud over alle disse generelle tips til at plukke og vælge det bedste undertøj til dig, kan nogle mænd have brug for undertøj gearet til et bestemt formål. For atleter, er det typisk stramtsiddende undertøj som giver ekstra støtte til det genitale område. Andet herreundertøj leveres med skjulte lommer til sikker opbevaring af værdifulde genstande eller penge. Nogle typer af undertøj holder formen godt når de er våde, andre gør ikke.

Herreundertøj til bestemte lejligheder

Mange mænd oplever den bedste løsning, er at have en bred vifte af undertøj at vælge imellem. Bestemte materialer til særlige lejligheder (gymnastik, havearbejde, afslapning), samtidig med forskellige pasformer, bør udgøre hovedparten af din undertøjs skuffe.

Læs mere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*