JBS undertøj – Dansk når det er bedst

Enhver forretning har sin start og det kan være på de mest forunderlige måder de starter op. Sådan kan man godt indlede historien om det bedst kendte undertøj i Danmark – JBS undertøj – Hvor manden bag virksomheden var Jens Bjerg Sørensen.

Et høloft og astma

Jens Bjerg Sørensen var som mange andre unge mænd på det tidspunkt, her taler vi 1935, i gang med at hjælpe sin fader på gården, men en slem omgang astma satte en stopper for det og derfor blev han sendt ind til Herning, som allerede på det tidspunkt var centrum for tekstilindustrien i Danmark.

Selve virksomheden startede op i 1939 og kort efter var JBS undertøj et navn, der hurtigt gav genklang. Det var ikke mindst på grund af det gode hoved, der sad på Jens Bjerg Sørensen, som havde forstand på markedsføringen og derfor fik navnet JBS ud alle de rigtige steder. I dag er det en international virksomhed, hvor flere europæiske lande er blandt de vigtigste kunder.

Der bliver fra virksomhedens side fokuseret på fire punkter, der omhandler komfort, innovation, individualitet og kvalitet. Det gælder for dig som bruger om at føle sig godt tilpas og mærke den gode kvalitet JBS undertøj er lavet i.

Ung eller gammel – udvalget er stort

Når du skal vælge JBS undertøj, har du alle muligheder for at finde lige præcis de tights eller boxere, du synes er de fedeste. Der er muligheder for at finde dem i de klassiske farver eller mere kække, hvor der er forskellige former for tryk på. Det kan være en slange, et par juletights eller en håndværker, der er afbilledet som enkelte af de mange muligheder, der findes.

Det gør at du kan finde et par tights, der passer til alle begivenheder, uanset om det er til hverdagsbrug, festival eller til et finere selskab. Du har udvalget, om du er ung eller gammel er underordnet, da der også er et bredt udvalg af de såkaldte briefs, så det handler bare om at komme i gang med JBS undertøj.

JBS Undertøj – find det på nettet

Vil du gerne finde JBS undertøj skal du finde det på nettet, hvor der i flere webshops ofte er et meget større udvalg end i mange fysiske forretninger og det giver dig mulighed for at vælge de underbukser, der passer dig bedst, når du har tid til det.

Det kan også ofte lade sig gøre at finde dem billigere på nettet end i de fysiske forretninger, har du ikke prøvet det endnu, så handler det bare om at komme i gang, når først du har købt JBS undertøj en gang via nettet, bliver du garanteret ved med det.

Går du op i

God kvalitet, komfort, pasform og er du til kække tights, så rammer du helt sikkert plet med undertøj fra JBS. Den familieejede virksomhed ønsker at lave undertøj, der fremstår kvalitetsbevidst, innovativt, komfortabel og giver dig mulighed for at vise din individualitet.

JBS undertøj – den gode historie

Har du en god historie, hvor et par af de kække tights fra JBS var involveret, bruger du selv JBS undertøj eller vil du gerne vide endnu mere om JBS undertøj, så skriv lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*