En legende på flere områder – Björn Borg

Mange kender til navnet Björn Borg, dog er der nok flere, der kender ham for bedrifterne på tennisbanen, end den ellers udemærkede undertøjskollektion han også laver. Find ud af mere om legenden og undertøjskollektionen lige her.

Historien om Björn Borg

Det er ikke på nogen måder til at komme uden om denne legendes tenniskarriere, hvor Björn Borg havde en aldeles fremragende række sejre og mange flere kampe, der efterfølgende er gået over i historien som nogle af de bedste tenniskampe, der nogensinde er spillet. Igennem karrieren vandt Björn Borg næsten 600 kampe (597) og i alt 99 titler.

I tennis er Grand Slam turneringerne de største man kan vinde og her kan Björn Borg også fremvise store resultater. Med 11 sejre ud af 27 mulige i Grand Slams, har han en flot samling af pokaler til at stå hjemme og med flere andre rekorder indenfor tennisverdenen, viser det altså, at her var en spiller af en helt speciel støbning, og dette har Björn Borg formået at bringe videre til sin karriere indenfor tøjbranchen, hvor specielt hans undertøjskollektion er blevet utroligt populær – specielt i alle de nordiske lande.

Udvalget af Björn Borg undertøj

Er du interesseret i Björn Borg undertøj, er det meget let at forstå. Det er nemlig lavet, så du får en formidabel fornemmelse, det er meget komfortabelt at have på, er i topkvalitet og pasformen er i verdensklasse – det er som legenden selv, undertøj i højeste klasse.

Udvalget er også stort, hvor du har mulighed for at finde hotpants og hipsters, boxere, tights, trunks, long Johns og sokker. Underbukser er der nok at vælge imellem og det er gerne med friske farver, der passer godt til modebilledet, hvilket også er noget, der er fokus på fra Björn Borgs side, så her passer Björn Borg undertøj også godt til dig, hvis du bare følger en smule med i moden.

Størrelserne starter ved xs og flere af herremodellerne kan fås op til xxl, så der er her taget højde for dig som person, så du får den bedste pasform hver gang. Det gør det også let for dig at finde undertøj fra Björn Borg hvis du gerne vil have noget, der skal være mere lækkert end dit hverdagsundertøj.

Vælg Björn Borg på nettet

Du finder flere og flere muligheder for at købe Björn Borg online og det er kun godt for dig, for i sammenligning med fysiske butikker, er der ofte penge at spare når du vælger at handle på nettet. Udvalget er ofte også meget større og du kan i ro og mag sidde og finde lige præcis de boxere eller tights fra Björn Borg, du mangler.

Dit valg af undertøj

Leder du efter undertøj i god kvalitet, med en superb pasform, der er moderigtigt i farverne, så er der flere grunde til at vælge Björn Borg undertøj. Du får nemlig alle ovenstående ting og så er det fra en af de største legender i tennissporten, der også udenfor banen er ved at blive et stilikon.

Din egen historie med Björn Borg undertøj

Har du selv undertøj fra Björn Borg, har du haft nogle specielle oplevelser med det – eller har du gode råd til andre, der gerne vil købe Björn Borg undertøj – kom med dem lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*