Links til forretninger med herreunder tøj

Stylepit

En af de helt store danske sider, som har et bredt udvalg i herreundertøj er Stylepit. De har et stort udvalg i mærker. Lige fra danske som JBS, Jack & Jones og udenlandske mærker som Calvin Klein og Emporio Armani. Inden for mærkerne er der også et bredt udvalg af pasformer som tights, trunks, boxershorts mm. Den helt store fordel ved stylepit er at de har gratis bytte, så du kan bestille en vare hjem og prøve den for at se om det er noget for dig.

Gå til Stylepit

Intimo

En anden dansk side, som udelukkende forhandler herreundertøj er Intimo. Udvalget blandt mærkerne er ikke så stort. De har dog de gængse mærker som JBS, CR7 og Resteröds . Til gengæld er bredt udvalg imellem pasformerne.

Gå til Intimo

H&M

Hvis mærket ikke er så vigtigt og herreundertøjet skal være billigt, så er H&M et besøg værd. De har billigt undertøj og de gængse pasformer som, boxershorts, tights, trusser mm. Kollektionen skifter et par gange om året. Kort sagt undertøj de fleste har råd til.

Gå til H&M

Mensunderwearstore

Hvis du ikke synes at de danske net forretninger har et bredt nok i mærker og pasformer er mensunderwearstore. De har et stort udvalg i mærker, som du sjældent ser i de danske forretninger eller net forretninger. Af mærker kan nævnes: C-IN2, Clever, Timoteo mm. De har også kendte mærker som Diesel, Hugo Boss og Calvin Klein. Udvalget i pasformer er også bredt, udover de gængse har de ligeledes ”low rise” – som er lavtaljede underbukser, thongs og jockstrap som nogen af de mere eksotiske pasformer. Vær opmærksom på at der kommer danske afgifter og gebyr på, da siden ligger uden for EU.

Gå til Mensunderwearstore

Aussiebum

Et kendt australsk er Aussiebum. De har et bredt udvalg i deres kollektion. Både inden for farver og pasformer. De er især kendt at lave pasformer som andre mærker ikke har. Wonderjock er deres helt egen pasform. Når en mand tager disse under bukser på, får han mere fylder foran, så andre tror der er mere i underbukser end der i virkeligheden er. De kaster sig også over retro pasformer, som laver de lidt om. Tag et kig på deres kollektion, du finder helt sikker noget, som ingen andre mærker har.

Gå til Aussiebum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*