Underbukser

I dag er underbukser gået hen og blevet en lige så vigtig del af en mands klædeskab, som hans bukser, skjorter og cardigans. Og det er selvom underbukserne ikke ses. For bare 20 år tilbage gik de fleste mænd rundt i hvide standard underbukser med gylp. Og man interesserede sig ikke for farve, pasform og hvilket mærker det var. Prisen var underordnet, da det blot var en standard vare. Det skulle bare være et par underbukser.
Mænd og underbukser indkøb.

Engang var det ikke manden der købte tøjet eller hans underbukser. Det var konen, som en del af hendes dagligvare indkøb, og fordi det var hende der gik hjemme og passede på huset. Der er først igennem de sidste år at manden rigtigt er begyndt at interessere sig for tøjindkøb og hans underbukser. Og i den tid er der også sket meget inde for moden for underbukser og generelt herretøj. For eksempel var der næsten ingen mænd der for ti år siden gik med halstørklæde. I dag er også en vigtig del af klædeskabet i vinterhalvåret.
Indkøbs muligheder for underbukser igennem tiden

Til at starte med, da kvinder købte mandens underbukser, foregik det via den lokale manufakturforhandler – vor tids tøjforretninger. Da andelsbevægelsen og brugsforeningen opstod, blev det mere en hyldevare som kunne købes hos den lokale brugs til en billigere pris. Herefter er udviklingen gået hurtigt og i dag er der utroligt mange valgmuligheder for indkøb af underbukser. Lige fra discountforretninger, supermarkeder, tøjkæder til forretningen på internettet.

>>> Se det store udvalg inde for herreundertøj <<<

Billigt undertøj

Der er mange der går op i at den rigtige pasform og at have de rigtige mærker på, inden for underbukser. Samtidig er der folk som bare ikke har råd til de dyre mærkevarer, men gerne vil være med på moden. Det har de store modehuse fundet ud, så de er begyndt at have et ”basis” sortiment med alle de gængse pasformer, som trusser til mænd, boksershorts og tights, så alle har mulighed at købe mærkeunderbukser billigt, og samtidig være med på moden. Hvis du er ligeglad om dine underbukser er mærkevare eller ej. Så kan du tage en tur i det nærmeste supermarked eller discountforretning. Her er der gode muligheder for at købe billigt undertøj. Endda i forskellige farver og ikke kun de klassiske hvide.

Trusser til mænd

Trusser er et par underbukser der altid har eksisteret til mænd. Det er en pasform der bliver ført overalt hvor man kan købe underbukser til mænd. Igennem tiderne er det gået op og ned ad bakke for trusser til mænd. Alt efter hvordan moden har været. Nogen synes det er noget af det mest usexet en mand kan gå i og andre synes det er det mest behagelig at have på. Det kommer nok også an på om trusserne er med eller uden gylp. Trusser til mænd fås i dag med begge dele. Nogle mærker prøver endda at gøre gylpen til en fræk detalje på underbukserne. I dag er trusser til mænd begyndt at komme frem igen, fordi de store mærker, som Calvin Klein, JBS, Emporio Armani og Clever markedsfører det som en fast del af deres sortiment inde for underbukser, og de prøver samtidig at gøre trusser til mænd mere moderigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*